Go to section content

SOS-chat

SOS-chat. Velkommen til SOS-chat! SOS-chat er en chattetjeneste for alle som trenger noen å snakke med. Våre frivillige sitter klare til å snakke med deg hver dag.

You are not authorized. Please login or register.


RSS

Forum

Sections Topics, Messages, Last message

grandcuero.com →  SOS-chat →  Noen å snakke med chat

1

Topic: SOS-chat

SOS-chat. Velkommen til SOS-chat! SOS-chat er en chattetjeneste for alle som trenger noen å snakke med. Våre frivillige sitter klare til å snakke med deg hver dag.

1 Re: Noen å snakke med chat

Hjem | Cupido.no På nett siden 1998 Et nettsted med gode tradisjoner for flørt og erotisk spenning - med diskresjon, anonymitet og lite rølp. Kåthet - Kunnskap - Kontakt - Kjærlighet

2 Re: Noen å snakke med chat

Ser dere hva denne sykdommen har gjort med meg? Den tar. Nå er det to år siden Thea Steen døde av livmorhalskreft, 26 år gammel. Dette er en monolog Thea skrev da hun var syk. Hennes ønske var å få den framført på.

3 Re: Noen å snakke med chat

Disse søte jentene er online nå og viser alt - ekte naken chat Her kan du se live jenter og prate med alle våre deilige damer som alle elsker å vise ALT for deg. Chat med supersøte damer på webkamera.Her kan du chatte med de.

4 Re: Noen å snakke med chat

Kirkens SOS i Norge Har du lekt med tanken om å bli frivillig? “Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden.

5 Re: Noen å snakke med chat

ROS - Rådgivning om spiseforstyrrelser - nettros.no Tar tanker om mat, kropp og vekt for stor plass i livet? Står du nær noen med en spiseforstyrrelse? Hos ROS kan du snakke med noen som forstår. Ta kontakt!

6 Re: Noen å snakke med chat

U8 - Hans Christian Medlien - forsiden NYE LOKALER. Landet for undring og fantasi kan invitere inn i et uvanlig flott (om vi må si det sjøl :) samlingsrom: U9verset - med plass for inntil 80 personer.

7 Re: Noen å snakke med chat

Eikernytt.no Nyheter fra Nedre Eiker Gil Bonden med venner til Nedre Eiker kirke 18.10.18: Søndag 21. oktober kl. 19.00 er du velkommen til Nedre Eiker kirke.

8 Re: Noen å snakke med chat

Med rett til å kikke? - Hjelpekilden 'I Bergen ble det satt opp kurs i anti-onani, vi lærte å helle kaldt vann på pikken. Vi måtte sove med hendene oppe på dynen. Ikke dusje mer en 1 minutt og vi.

9 Re: Noen å snakke med chat

Samtale med psykolog eller parterapi i Bærum? Psykologer. Det å gå til psykolog forbindes gjerne med at man sitter ovenfor en terapeut inne på et kontor. Noen opplever dette som trygt og godt, mens andre kan kjenne seg.

10 Re: Noen å snakke med chat

SOS-telefon - Kirkens SOS i Norge Det viktigste Kirkens SOS kan tilby er et lyttende medmenneske, som gir støtte og trøst i møte med den smerte som formidles. Du kan ringe anonymt, krisetelefonen.

11 Re: Noen å snakke med chat

Beste og Billigste mobilabonnement til din bruk. Få tilbud på mobilabonnement fra flere operatører Mobiltelefoni.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste som lar mobiloperatørene konkurrere om å gi deg.

12 Re: Noen å snakke med chat

Beste Kredittkort (Topp 10 i Norge) Har du prøvd sammenligningen og likte den? Da blir vi veldig glade om du bruker 1 minutt til å vurdere oss på Trustpilot! Alle som gir en vurdering er med i.

13 Re: Noen å snakke med chat

RUStelefonen - snakk med oss om rusmidler Hvordan snakke med noen om deres rusbruk. Rusproblemer bærer ofte mye skyld og skam med seg, og å snakke om det, kan derfor oppleves vanskelig.

14 Re: Noen å snakke med chat

Hjelpetjenester | Ung.no Noen å snakke med NÅ om problemer eller vanskelige følelser. Kors på halsen: Hos Kors på halsen får du snakke med en voksen om det DU er opptatt av, helt.

15 Re: Noen å snakke med chat

Suger menn bedre enn kvinner? - nakenprat.com Har erfaring med kvinner og menn. Jeg har aldri møtt en kvinne som er god til å suge. Men jeg har aldri møtt en mann som ikke var god til å suge. Så m

16 Re: Noen å snakke med chat

Tramteatret- en biografi - Front Musikalske.net I Trondheim ble de politianmeldt av et medlem fra pinsemenigheten Betel, som ønsket å hindre Tramteatret i å gjennomføre den planlagte konserten i.

17 Re: Noen å snakke med chat

Kulturmenyen - fal.no Underholdningsvogna: Hildringstimen. Konsertforestilling med friske låter fra revyens glansdager og vakre viser av både eldre og yngre årgang.

18 Re: Noen å snakke med chat

Nettkirken 22 Straks etter fekk Jesus læresveinane til å gå i båten og fara føre over til andre sida, medan han tok farvel med folket.23 Då han hadde gjort det, gjekk han.

19 Re: Noen å snakke med chat

IO.no Kart Zoom til treff. Firmasøk Adressesøk Kjørerute. IO.no Kart Flyfoto Hybrid

English singles

Cam free chat

Asian girls san diego

Pre date jitters

Myrtle beach craigslist personal

First date meals to cook for him

Our time dating site review

Bumblebee dating app

grandcuero.com →  SOS-chat →  Noen å snakke med chat

Topics: 73

Pages: 6 1 2 3 4 5

You must login or register to post new entries


Рейтинг@Mail.ru